8.11.12

Decoupage Flexi!




Sarjassamme huippuideoita.. Tulipa vaan jostain mieleen, että heipparallaa flexinkin voisi päällystää decoupage tekniikalla ja siinä sitä sitten mentiin. Ostinpa tuota lumimarjaa violettina, kun punaset servetit loppuivat, eikä nyt joka asiaa viitsi punaisella päällystää. Lakkakerroksia tuli 4... Käytän muuten ihan tavallista kalustelakkaa decoupage -töissä niin tulee paljon paljon halvemmaksi eikä laatu silti kärsi. Flexiä purkaessa piti irrottaa palat toisistaan tosi varovasti, että palat ei aukaistessa lentelisi ympäriinsä pitkin poikin ja osaisi vielä kootakin flexin entiselleen. Tuon flexin olen muuten alunperin saanut isältäni, joka sen on ottanut talteen muistaakseni siskoltaan... Vanhahan se oli, mutta ihan käypä peli. Eikä tuota nyt olisi tarvinut edes päällystää, mutta kun saa päähänsä näin hienon idean niin onhan se pakko toteuttaa.
Nauhat ovat omista varastoistani ja periaatteessa lukonkin olisi voinut vaihtaa, mutta ihan käypä tuo vielä on. Nauhan toiselle puolen lisäsin vielä heijastinnauhaa, niin hauveli näkyypi sitten syysiltana autoillekin.


Lopputuloksesta tuli aika hauska!

P.S. Flexi on nyt aika hyvin testattu. Lakkakerros kestää hyvin vettä, mutta kolhuja ei niinkään hyvin; yksivuotiaani on pudottanut flexin useaan otteeseen rattaista suoraan asfalttiin ja lakka/decoupagekerroksesta on lähtenyt pieniä palasia. Mieheni tuumaili, että lakkakerroksen päälle olisi voinut suihkuttaa vielä jotain spraylakkaa, jotta siitä olisi tullut kestävämpi. En kuitenkaan ole innostunut ideasta itse, joten jos testaatte, niin ilmoittakaa ihmeessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti